jarigen

HOERA voor… YAREN!

In de paasvakantie wordt Yaren zes jaar en dat vierden wij alvast in de klas. Het was een gezellig feestje met een prachtige egeltaart. Yaren kreeg veel complimenten en blies in 1 keer alle kaarsjes uit.

Yaren wou geschminkt worden en koos er ook voor om samen bellen te blazen dat was super leuk.

Gefeliciteerd Yaren πŸ™‚

HOERA voor… LEON!

Afgelopen zaterdag werd Leon 5 jaar. Vandaag vierden we zijn verjaardag in de klas. Het was een leuk feest met een grappig verjaardagsverhaal. Leon kreeg heel veel mooie complimenten en blies vlot alle kaarsjes uit. Hij had ook lekkere cake meegebracht, alle kindjes waren fan van de chocoladecake! Leon koos voor een ballon en wou geschminkt worden als een vliegende dino.

Gefeliciteerd Leon πŸ™‚

 

HOERA voor… RAOUL!

 

Op vrijdag 1 februari vierden we de verjaardag van Raoul. Het was een heel fijne dag met veel muziek en plezier. Er werd een leuk verjaardagsverhaal verteld en Raoul kreeg veel mooie complimenten. Hij koos voor de verjaardagssjerp en dansen. Alle kinderen dansten op de banken en Raoul zelf mocht met 2 vriendjes op tafel dansen. Wat een feest! Hij mocht zes kaarsjes uitblazen en koos een leuk cadeautje uit de verjaardagsdoos. Daarna aten we samen nog lekkere cake, njammie!!!

 

Gefeliciteerd Raoul πŸ™‚

 

HOERA voor… ANIL!

 

 

 

 

Anil werd als eerste 6 jaar in onze klas. Het was een leuk feestje met een grappig verjaardagsverhaal, veel lekkers en nog veel meer. Anil blies vlot alle kaarsjes uit en koos voor een vuurwerkstokje. Hij wou geschminkt worden als Batman. Samen aten we lekkere cakjes en dronken appelsap. We hebben luid gezongen en veel plezier gemaakt.

 

 

Gefeliciteerd Anil πŸ™‚

 

HOERA voor… ELEA!

 

 

Maandag 10 december vierden we de vierde verjaardag van Elea. Ze blies met gemak alle kaarsjes in één keer uit. We gaven complimentjes, vertelden een verjaardagsverhaal en we smulden van een lekkere cake met aardbeien en chocolade. Elea koos voor een vuurwerkstokje en de stoelendans. Wat hadden we plezier.

 

 

 

 

 

Gefeliciteerd Elea πŸ™‚

 

HOERA voor… LUCYΒ  LIE!

 

 

Op 4 december werd Lucy Lie vier en dat was een groot feest. We vertelden een grappig verjaardagsverhaal en zongen verschillende liedjes. Lucy Lie blies vlot alle kaarsjes uit en had lekker cakejes bij met chocolade en peer. Ze wou geschminkt worden als een vlinder en ook de stoelendans werd door Lucy Lie gekozen. Het was een superleuk feestje.

 

 

Gefeliciteerd Lucy Lie πŸ™‚

 

HOERA voor… AMANI!

 

 

Op 1 december is Amani 5 jaar geworden en dat hebben wij gevierd. We zongen liedjes en gaven Amani leuke complimentjes. Amani wou geschminkt worden als pyjamaheld Owlette en koos voor een plaktattoo van een eenhoorn. We aten ook lekkere koekjes. Het was een topfeestje.

 

 

Gefeliciteerd Amani πŸ™‚

 

HOERA voor… BAHARA!

 

 

Bahara wordt in de herfstvakantie 5 jaar en vandaag vierden wij haar verjaardag in de klas. We zongen verschillende liedjes en Bahara kreeg veel lieve complimentjes. Bahara wou geschminkt worden als een panda en koos voor een plaktattoo. Ze had veel taart meegebracht, we konden kiezen tussen een chocolade- en een fruittaart. Het was een leuk feestje.

 

 

Gefeliciteerd Bahara πŸ™‚

 

HOERA voor… SAM!

 

 

Vandaag werd Sam 4 jaar en dat hebben we gevierd. We vertelden een heel grappig levensverhaal en zongen uit volle borst. Sam kreeg leuke complimentjes en koos voor de polonaise. Ze wou geschminkt worden als een vlinder. Sam had lekkere, gezonde mandarijntjes bij met een leuk gezichtje erop. Het was een fijn feestje.

 

 

Gefeliciteerd Sam πŸ™‚

 

HOERA voor… SELIN!

 

 

Selin mocht vandaag 5 kaarsjes uitblazen. We hebben gezongen en een kort verjaardagsverhaal verteld. Selin kreeg veel lieve complimentjes en koos voor de stoelendans. Ze wou ook graag geschminkt worden als een vlinder met glitters. Selin had een gigantische chocoladetaart bij waar we van konden smullen. Het was een superleuke dag.

 

 

Gefeliciteerd Selin πŸ™‚

HOERA voor… DOA!

 

 

Doa werd vijf en dat hebben we gevierd. We zongen vele liedjes en gaven haar complimentjes tijdens het complimentmoment. Het was heel gezellig. Doa koos ervoor om geschminkt te worden als vlinderprinses en ze wou graag een vuurwerkstokje. Ze had een gezonde taart bij met wortel, banaan, rozijnen en nootjes. Het was een fijn feestje.

 

 

Gefeliciteerd Doa πŸ™‚

 

Advertenties