jarigen

HOERA voor… ELEA!

Maandag 10 december vierden we de vierde verjaardag van Elea. Ze blies met gemak alle kaarsjes in één keer uit. We gaven complimentjes, vertelden een verjaardagsverhaal en we smulden van een lekkere cake met aardbeien en chocolade. Elea koos voor een vuurwerkstokje en de stoelendans. Wat hadden we plezier.

 

Gefeliciteerd Elea 🙂

 

HOERA voor… LUCY  LIE!

Op 4 december werd Lucy Lie vier en dat was een groot feest. We vertelden een grappig verjaardagsverhaal en zongen verschillende liedjes. Lucy Lie blies vlot alle kaarsjes uit en had lekker cakejes bij met chocolade en peer. Ze wou geschminkt worden als een vlinder en ook de stoelendans werd door Lucy Lie gekozen. Het was een superleuk feestje.

Gefeliciteerd Lucy Lie 🙂

 

HOERA voor… AMANI!

Op 1 december is Amani 5 jaar geworden en dat hebben wij gevierd. We zongen liedjes en gaven Amani leuke complimentjes. Amani wou geschminkt worden als pyjamaheld Owlette en koos voor een plaktattoo van een eenhoorn. We aten ook lekkere koekjes. Het was een topfeestje.

Gefeliciteerd Amani 🙂

 

HOERA voor… BAHARA!

Bahara wordt in de herfstvakantie 5 jaar en vandaag vierden wij haar verjaardag in de klas. We zongen verschillende liedjes en Bahara kreeg veel lieve complimentjes. Bahara wou geschminkt worden als een panda en koos voor een plaktattoo. Ze had veel taart meegebracht, we konden kiezen tussen een chocolade- en een fruittaart. Het was een leuk feestje.

Gefeliciteerd Bahara 🙂

 

HOERA voor… SAM!

Vandaag werd Sam 4 jaar en dat hebben we gevierd. We vertelden een heel grappig levensverhaal en zongen uit volle borst. Sam kreeg leuke complimentjes en koos voor de polonaise. Ze wou geschminkt worden als een vlinder. Sam had lekkere, gezonde mandarijntjes bij met een leuk gezichtje erop. Het was een fijn feestje.

Gefeliciteerd Sam 🙂

 

HOERA voor… SELIN!

Selin mocht vandaag 5 kaarsjes uitblazen. We hebben gezongen en een kort verjaardagsverhaal verteld. Selin kreeg veel lieve complimentjes en koos voor de stoelendans. Ze wou ook graag geschminkt worden als een vlinder met glitters. Selin had een gigantische chocoladetaart bij waar we van konden smullen. Het was een superleuke dag.

Gefeliciteerd Selin 🙂

HOERA voor… DOA!

Doa werd vijf en dat hebben we gevierd. We zongen vele liedjes en gaven haar complimentjes tijdens het complimentmoment. Het was heel gezellig. Doa koos ervoor om geschminkt te worden als vlinderprinses en ze wou graag een vuurwerkstokje. Ze had een gezonde taart bij met wortel, banaan, rozijnen en nootjes. Het was een fijn feestje.

Gefeliciteerd Doa 🙂

 

Advertenties